Jumat, 15 Desember 2017

METTA - platforma za utvrđivanje za offline usluge uz sustav prave recenzije, program pošte i domaću valutu

Hasil gambar untuk bounty campaign  metta



Hakiranje (izravni pristup davateljima usluga i potrošača) i homogeno gospodarstvo (dijeljenje dobara i usluga) temelje se na mrežnim agregatorima, gdje su robe i usluge dostupne na jednom sučelju bez posrednika. Najpoznatiji Airbnb, Uber, Deliveroo, ZipCar, Spotify imaju više desetaka milijardi kapitalizacije tijekom godina, a to je samo početak. Usluge pomažu tvrtkama i tvrtkama da pronađu svoje klijente i pomažu klijentima da postignu pristupačne cijene, vrijeme i kvalitetu. Prema PwC, do 2025 prihodi iz "Pickering" mogli bi dosegnuti 335 milijardi dolara u usporedbi s današnjim 15 milijardi dolara.

Nadam se utječe na sve nove tržišne segmente. Na primjer, Uber se 2016. godine proširio na UberEats hranu i UberPool vozila, a Airbnb je uveo putovanja kako bi povećala svoj utjecaj na turističko tržište.

Mattova platforma poduzima sljedeći korak: uvodi tehnologiju blok-side u odnosu na davatelja usluga i klijenta. Cilj mu je:

Promovirajte stav prodavatelja i kupca na novu razinu s istim uvjetima za obje strane. Kvaliteta usluge, ali ne i proračun za oglašavanje, postaje ključni čimbenik ugovaranja. Jasni sustav plaćanja koji se temelji na pametnim ugovorima i automatskoj odgovornosti preuzima jamstva za usluge i omogućuje vam da se usredotočite na najvažniji aspekt dobivanja kvalitetnih usluga ili proizvoda po konkurentnim tržišnim cijenama.
Dobijte prave recenzije. Samo pravi klijent može komentirati pruženu uslugu. Te će recenzije zauvijek biti pohranjene u dijagramu toka. Ne mogu ih izbrisati ili ispraviti. Uvijek možete kontaktirati recenzenta s ugrađenim Messengerom.
Pohrana prave povijesti servisnog objekta. Na primjer, popravke i povijest kvarova automobila u slučaju popravka automobila.
Što je METODA?
META je platforma za naručivanje off-line usluga, prikupljanje nekoliko pružatelja usluga u jednoj aplikaciji. Ovo je mobilno rješenje na temelju geolokacije i blok-lanca. Uključuje valutu, sustav originalnih komentara i poruka. Meta - naručivanje bilo kakve samostalne usluge je jednostavno kao taksi taksija.

METTA ima 3 platforme na raspolaganju
izaslanik
Ugrađeni pokazivač omogućuje brzo prilagođavanje uvjeta narudžbe, prikazivanje fotografija oštećenja automobila (ili drugog objekta transakcije) i saznanje o kvaliteti usluge od prethodnih korisnika.

Uberezhennya
Platforma korisnicima omogućuje brzo pronalaženje dobavljača servisa koji im je potreban, a za dobavljače to im omogućuje da primaju dodatne klijente. Meta misija je pružiti objekt za neposrednu, brzu i sigurnu interakciju između kupaca i pružatelja usluga.

Blokheyn
Tehnologija blokiranja omogućuje nam da dogovorimo sigurne transakcije između klijenta i davatelja usluga, pružamo bazu pouzdanih recenzija i pohranjujemo istinsku povijest automobila (ili drugog objekta transakcije).

OPIS PROJEKTA
Usluga Metta povezuje davatelje usluga korisničke službe. Povijest prijedloga čuva se u razumnim ugovorima. Pojednostavljeni model usluge:


Pojednostavljeni model za servisiranje

Korisnik i davatelj usluga preuzimaju Metta aplikaciju.
Korisnik traži uslugu i slaže cijenu s davateljima usluga.
Kupac odabire dobavljača i šalje podatke o ugovoru jednim klikom. Istovremeno, sredstva se prenose i zamrzavaju na računu ugovora kako bi pružili plaćanje za uslugu.
Nakon pružanja usluga, ova sredstva su izuzeta i prenesena na davatelja usluga, umanjena za proviziju sustava. Korisnik može ocjenjivati ​​ili ostaviti komentare na uslugu, pa će dio povjerenstva biti vraćen. Priča o rečenicama napisana je u blockchainu.
PRIMIJENJENA
Shema je pojednostavljena i ne uzima u obzir plin koji se koristi za izvršavanje i pohranu podataka u blok-lancu.
Shema ne uključuje moguće treće strane: procjenitelji i revizori koji pomažu u procjeni tržišne cijene usluge i rješavanju sporova u slučaju loše kvalitete.
Ponude se mogu platiti bez kripto valute ili žetona. Tako se provizija oduzima od unaprijed plaćenog virtualnog računa davatelja usluga na datum transakcije.
Valjanost ugovora uz sudjelovanje trećih strana:

Valjanost jednostavnog ugovora:

Kupac vrši narudžbu i zaključuje ugovor s jednim od servisa za popravak automobila.
Izvješća o popravcima automobila o popravcima. Kupac nema nikakvih potraživanja i zatvara ugovor.
Valjanost sporazuma, uključujući procjenu:

Klijent izrađuje nalog za procjenu i zaključuje ugovor s jednim od procjenitelja.
Procjenitelj navodi štetu i procjenu. Zatvara ugovor, otvori se narudžba za popravak. Kupac odabire davatelja usluga i sklopi ugovor s jednim od servisa za popravak automobila.
Izvješća o popravcima automobila o popravcima. Kupac nema nikakvih potraživanja i zatvara ugovor.
Mobile Application Layout
MOBILNA DEFINICIJSKA METODA pruža vam priliku

Razgovarajte o cijenama i uvjetima između pružatelja usluga i korisnika u stvarnom vremenu pomoću ugrađenog pokazivača.
Dijeljenje fotografija s oštećenjem tijela i pojedinostima vozila.


VISOKI BROJ PODATAKA
Metta ima ugrađeni pokazivač koji vam omogućuje slanje zahtjeva za uslugom svim dobavljačima koji su dostupni u vašoj geolokaciji istodobno jednim klikom u mobilnoj aplikaciji. Ugrađeni pokazivač omogućuje izvođačima da odmah razmjenjuju tekstne poruke, dokumente i fotografije. Danas, usluge e-pošte daju put do instant poruka Whats App, Viber, Telegram, Slack, itd. Popularnost tih glasnika brzo raste.


Broj aktivnih korisnika WhatsApp-a širom svijeta od travnja 2013. do srpnja 2017. (u milijunima).

ICO

pre ISO


Distribucija tokena

 


Pojedinosti ICO-a
vrijeme
Početak: 20. studenog 2017. godine
Završava: 19. prosinca 2017. godine

Predlažem veličinu
8 895 539 METTA token (10,4%), koji će biti prodan po posebnoj cijeni Pre-ICO-a.
1 342 ETH (~ 402,5 HRK)
Pre-ICO se smatra uspješnim ako se prikupljaju više od 409 ETH (~ 131,5K), inače će sva sredstva biti prenesena na prethodne članove ICO-a.

cijena
1 METTA = 0,000150 ETH
1 METTA ~ $ 0.045 (od datuma 2017/11/16)
Prosječni popust - 40% na cijenu ICO-a
1 ETH = 6,630 METTA

Sigurnosna ponuda
METTA markeri izdaju se samo za investitore.
Ulaganja će se vratiti ako se sakupi manje od 409 ETH (soft limit).

Putokaz




Upoznajte tim



Za više informacija posjetite link ispod:
Web-lokacija: https://metta-ico.com/




Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Mycro will create innovative solutions for people with problems of time and money

Sincerely , When we were children, we all learned in the junior class that Humans are a social species and cannot live without society. ...